საშუალო ზომის თევზი მოვხარშოთ, გავაციოთ და მერე დავჭრათ. ძალიან წვრილად არ უნდა დაიჭრას. შეგვიძლია, ხელითაც დავანაწევოთ. სალათის ფურცლები სიგრძეზე დავჭრათ. სიმინდის მარცვლებიც გავამზადოთ. დავიწყოთ სალათის მომზადება. ჯერ ორაგული დავალაგოთ, შემდეგ ფენად კი სიმინდის მარცვლები და სალათის ფურცლები. მერე იმავეს ვიმეორებთ. ბოლოს ბროწეულს, კამასა და ქინძს მოვაყრით. ფენა-ფენა ლიმონს ჩავაწურავთ. ზემოდან გასაფორმებლად ძალიან თხლად დაჭრილი ლიმნები უნდა დავალაგოთ.