ავტორიზაცია
რეგისტრაცია
ავტორიზაცია
რეგისტრაცია
დაამატე ობიექტი

ქალაქი

დააგემოვნეთ
ობიექტი
ფასიa
b
გაზიარება

ხაში

კერძის აღწერა

კარგად გარეხეთ საქონლის ჩლიქები და ფაშვი, დაჭერით საშუალო ზოის ნაჭრებად, მოათავსეთ ქვაბში, დაასხით წყალი და ხარშეთ 4-5 სთ. ნახარში გაწურეთ საცერში ან მარლაში, დაუმატეთ რძე და ისევ დაასხით მოხარშულ ჩლიქებსა და ფაშვს. ცხელი ხაში ამოიღეთ ღრმა თეფშებზე და გემოვნებისამებრ შეანელეთ დანაყილი ნივრითა და მარილით.



ინგრედიენტები

  • 1 კგ საქონლის ჩლიქი ან კანჭი
  • 0.5 კგ საქონლის ფაშვი
  • ნიორი და მარილი-გემოვნებით
  • 200 მლ რძე

გაზიარება
სხვა შეთავაზებები (სულ 103)