ერთმანეთში შევურიოთ სოიოს სოუსი, თაფლი, ზეთი, წიწაკა და მარილი. ეს სოუსი მოვასხათ გასუფთავებულ ფრთებს და გავაჩეროთ მაცივარში მინიმუმ 1 საათი. შეგვიძლია შევწვათ ტაფაზე, ან ღუმელში. თუ ღუმელში შევწვავთ (და ეს უკეთესი მეთოდია), მარინადიც უნდა მოვასხათ, შეწვისას კი გამოშვებული წვენი ხშირ-ხშირად ვასხათ ზემოდან, რომ ხორცი არ გამოშრეს და კარგად დაიბრაწოს. ტაფაზე შეწვისას, ცოტა ზეთში შევწვათ ჯერ ერთი მხრიდან, ხოლო ამობრუნების შემდეგ, მარინადიც დავასხათ ზემოდან და გავაგრძელოთ ხორცის შეწვა სრულ მომზადებამდე.