ავტორიზაცია
რეგისტრაცია
ავტორიზაცია
რეგისტრაცია
დაამატე ობიექტი

ქალაქი

დააგემოვნეთ
ობიექტი
ფასიa
b
გაზიარება

კუპატი

კერძის აღწერა

ღორის ნაწლავი შიდა და გარე მხრიდან ამოგანგლეთ მარილსა და მჭადის ფქვილში და კარგად გარეცხეთ. შიგნეულობა გარეცხეთ და მოხარშეთ. მოხარშული შიგნეულობა დაჭერით წვრილად და შეაზავეთ სუნელებით, წიწაკით, მარილითა და ბროწეულის მარცვლებით. ძაბრზე წამოაგეთ ნაწლავი და ნელ-ნელა შეავსეთ დაჭრილი და შენელებული შიგნეულობით. მზა კუპატი მოღუნეთ, მოუკარით თავი ძაფით და ორივე მხრიდან შეწვით დაბალ ცეცხლზე თავდახურულ ტაფაზე.



ინგრედიენტები

  • 200 გ ღორის მსხვილი ნაწლავი
  • 3 კგ გოჭის შიგნეულობა
  • 100 გრ ბროწეულის მარცვლები
  • 1.5 ჩ.კ ქონდარი
  • 1 ჩ.კ ქინძი
  • 1.5 ჩ.კ უცხო სუნელი
  • დაღერღილი წიწაკა და მარილი

გაზიარება
სხვა შეთავაზებები (სულ 103)