პურის ნაჭრებს გადავუსვათ კარაქი, ერთ-ერთ მათგანს დავადოთ მაიონეზწასმული სალათის ფოთოლი, ზემოდან დავადოთ პამიდვრის რამდენიმე ნაჭერი, პამიდორზე კი - ვიჩინის მსუბუქად შებრაწული ნაჭერი.
ნახევარი წიწილა დავჭრათ ნაჭრებად, წავუსვათ მაიონეზი, ზემოდან დავადოთ ვიჩინის ნაჭერს და დავაფაროთ სალათის ფოთოლი. ზემოდან დავადოთ პურის მეორე ნაჭერი. სენდვიჩი დავამაგროთ სპეციალური ჩხირით და გავაფორმოთ ბოლოკისა და კიტრის ნაჭრებით, ოხრახუშითა და პამიდვრით.